- Widział ktoś już może banknot 5000zł.
- Ja nie widziałem, i chyba długo nie zobaczę...
- Czemu?
- Bo zarabiam 4950.

Moderatorzy: Robi, biały_delfin
Ten program nazywa się chyba "Zaproszenie". Nie wiem czy jest nadal realizowany, czy na TV Polonia puszczają stare odcinki. W każdym razie jest to kawał dobrej dziennikarskiej roboty w świetnej konwencji. Po oglądnięciu aż się chce jechać w przedstawione miejsca.Eryk75 pisze:Nowakowski do "Expressu" przeszedł z "Teelexpessu", a teraz prowadzi jakiś program turystyczno-krajoznawczy dotyczący ciekawych miejsc zartych zwiedzenia Polsce na TV Polonia.
Ciagle sa krecone nowe odcinki , stare zreszta tez sa powtarzane. Bardzo lubie ten program, no ale odbiegamy od tematuDudzio pisze:
Ten program nazywa się chyba "Zaproszenie". Nie wiem czy jest nadal realizowany, czy na TV Polonia puszczają stare odcinki. W każdym razie jest to kawał dobrej dziennikarskiej roboty w świetnej konwencji. Po oglądnięciu aż się chce jechać w przedstawione miejsca.
POPIERAM! pomimo tego, że w jednym z odcinków zagrała (podobno) moja kuzynkaDudzio pisze:Ja już tych programów w Kopydłowie zupełnie nie trawiłem. No po prostu nie w moim (złym) guście.
Pamiętam, był jeszcze "Scenariusz dla czterech aktorów" - grali ci sami plus Jan Frycz, szczegółów już nie pamiętam, ale wiem, że były śmiesznekerakerolf pisze:Przypomniał mi się spektakl ,,Teatru Telewizji” pt. ,,Scenariusz dla trzech aktorów” Bogusława Schaeffera z 1988r. Można się było na nim uśmiać jak na kabarecie. Główne role zagrali w nim Andrzej i Mikołaj Grabowscy oraz Jan Peszek. Pamiętacie ten spektakl?