Moderatorzy: Robi, biały_delfin
Skoro już dotknąłeś tego "wspaniałego" utworu, to ja zaproponuję TO:80man pisze:Zespół Boys w nurcie DP nie trzeba specjalnie przedstawiać. Ode mnie takie krótkie, ale jakże wymowne
Jesteś...
Jesteś spocona - mówie ci
i żadna rexona nie pomoże ci
nie jesteś aniołem mówie ci
jesteś spocona...
Ja też nie, ale czasami wychodzą perełki, jak np. ich wersja Jożina z bażinbiały_delfin pisze:generalnie nie przepadam za wyrwijgroszem, ale ta parodia im fajnie im wyszła
Marecki384 pisze:Bajki Natalki: mój dziadek dał mi psa zamienalismy na Mój dziadek zjadł mi psa i teraz czkawkę ma![]()
Zmienilismy Misia Coralgola
Mis Coralgol wielki cham kupił wódke wypił sam teraz sobie smacznie spi goła baba mu się sni
Oj, przekręcało się piosenki na makabryczną wersję, przekręcało. Na tę melodię śpiewaliśmy piosenkę o... spaleniu psa: puszek okruszek, zjarany brzuszek, dziadek sadysta i terrorysta... Było jeszcze coś o podłączaniu go pod prąd.Mój dziadek zjadł mi psa i teraz czkawkę ma
Był taki zepół raperski - Cris Cros (chyba dobrze piszę, bracia albo bliźniaki, celowo zakladli za duże szpodnie)Marecki384 pisze:Disco polo i Świat nie wierzy lzom na Legii był spiewany Nikt nie wierzy psom bo to ku..wy są nienawidze psów spadnie kilka głów
Znowu Legia
Przeróbka fantazji
Bo fantazja fantazja jest od tego aby je..ć go aby je..ć go Poloniste je..ego
-
Dobranocka Chip i Dale :Chip Chip i Dale pomoc niosą
a my: Ci....py ci...py daj dniem i nocą
Dziś to nie szokuje.Był taki zepół raperski - Cris Cros (chyba dobrze piszę, bracia albo bliźniaki, celowo zakladli za duże szpodnie)
w pewnym momencie spiewają Cziiiiipsko !!!!!